کتاب های ضروری برای یادگیری زبان
در این مقاله به موارد زیر پرداخته می شود:
- برای شروع زبان باید چه کتاب هایی خواند؟
- بهترین منابع برای زبان آموزان پری آیلتس
- بهترین کورس-بوک های مبتدی و متوسط
- کتاب های ضروری برای هر اسکیل زبان
بهترین کتاب های زبان انگلیسی برای شروع یادگیری؟
اگر قصد دارید زبان را شروع کنید و نمیدانید بهترین کتاب ها چیا هستند و باید از چه منابعی استفاده کنید یا همینطور قبل از شروع آیلتس (دوره پریآیلتس) این مقاله به شما کمک می کند.
بسته به هدف یادگیری زبان، منابع آموزشی هم متفاوته. به عنوان مثال اگر داوطلب آیلتس هستید باید از یه سری کتاب های مخصوص آیلتس استفاده کنید یا اگر تنها قصد مکالمه زبان را دارید می توانید با کتاب های مخصوص مکالمه، پیش برین.
اما در این مقاله، به معرفی منابعی می پردازیم که خواندن و مطالعه آن ها برای هر زبان آموز (بالای 16 سال) با هر هدفی ضروری است. تفاوتی نمی کند برای آیلتس، تافل، دولینگو یا PTE آماده میشوید یا صرفا برای تقویت مکالمه و اسپیکینگ، اقدام به یادگیری زبان میکنید. در زبان انگلیسی یک سری منابع پایه وجود دارد که برای یادگیری اصولی، این کتاب ها باید مطالعه شوند.
کتاب ها و منابع ضروری زبان برای هر سطحی:
اگر قصد دارید به صورت اصولی زبان بخوانید، شروع به تهیه و مطالعه منابع زیر کنید:
1) برای افزایش دامنه لغت و مهارت اسپیکینگ – کتاب های oxford word skills basic & Intermediate
این دو کتاب به شما کمک می کنند تا سطح لغات خود را به صورت موضوعی افزایش بدین و با تمرین و مثال های زیاد کتاب، احتمال فراموشی آن ها را تا حد زیادی کم کنید. کسانی که آزمون های بین المللی شرکت می کنند با خواندن این کتاب به معجزه لغات مهم آن پی میبرند. اگر پارتنر زبان دارین یا با معلم قصد تمرین اسپیکینگ دارید این کتاب ها حتما پیشنهاد می شوند.
2) برای گرامر – کتاب های grammar in use basic
اگر قصد دارین گرامر را اصولی و بدون نگرانی یاد بگیرین قطعا کتاب grammar in use سطح basic توصیه می شود. حجم کتاب زیاده اما برای دو سطح پایه و متوسط قطعا بهترین منبع یادگیری گرامر است. در کلاس های زبان پری-آیلتس، این کتاب به صورت فشرده تدریس می شود. اگر وقت خواندن کتاب را ندارید می توانید در کلاس آنلاین به صورت فشرده کار کنید.
3) برای مهارت لیسنینگ – کتاب های tactics for Listening basic & Intermediate
برای مهارت شنیداری قطعا بهترین منبع، کتاب های تکتیکس از سطح بیسیک تا اینترمدیایت است. پیشنهاد می شود طبق اصول کتاب به لیسنینگ ها جواب بدین و در آخر کار بعد از اتمام پاسخ دهی به سوالات هر یونیت، ترک ها را ترنسکریپ (نوشتن تک تک جملات روی کاغذ) کنید.
سوالات متداول:
در پایین، به چند تا از سوال های متداول شما عزیزان پاسخ داده می شود:
آیا این کتاب ها خودخوان (self-study) هستند یا نیاز به کلاس دارند؟
این کتاب ها هم خودخوان هستند و هم در کلاس ها تدریس می شوند. ولی پیشنهاد من شرکت در کلاس های زبان و مطالعه این کتاب ها به همراه پرسش و پاسخ اساتید زبان است تا هم سریعتر و هم مطمئن تر خوانده شوند.
کتاب ها را دانلود کنم یا بخرم؟
حتما حتما بخرید و نکات مهم و کاربردی را در آن ها هایلایت کنید. اگر امکان خرید ندارید می توانید دانلود کنید اما بنده خرید کتاب را توصیه می کنم.
پس کتاب های دیگه چی؟ مثل، وکب این یوز، تاپ ناچ و مکسیمایزر و ...
هرکتابی برای زبان مناسبه اما اولویت با خواندن این کتاب هاست. یعنی اول سراغ اینا برین اگه تموم شد کتاب های دیگر رو شروع کنید.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
I抦 impressed, I need to say. Actually not often do I encounter a weblog that抯 each educative and entertaining, and let me tell you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is one thing that not enough individuals are talking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled across this in my search for one thing referring to this.